به گزارش راه شلمچه به نقل از خبرنگار حوزه هنرمندان گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از وقوع سیل در مناطق جنوب شرقی ایران استان سیستان و بلوچستان، بسیاری از گروه‌های جهادی و چهره‌های مطرح سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ... با حضورشان در این منطقه ضمن خدمت‌رسانی به هموطنان خود در کنار آن‌ها بودند و لحظاتی را با آن‌ها سپری کردند. 

گروه جهادی امام رضایی‌ها از جمله گروه‌های جهادی هستند که با حضور حسین یکتا از روزهای ابتدایی سیل در شهرهای مختلف سیستان و بلوچستان مستقر هستند و کمک‌های مردمی را به مردم آسیب دیده این استان رساندند. 

یکی از این مناطق سیل زده منطقه «عورکی» است که مجید افشاری کمدین پخش بسته‌های اقلام غذایی را برعهده گرفت و در کنار داوطلبان جمعیت امام رضایی‌ها مشغول خدمت‌رسانی به هموطنان خود شده است.