به گزارش راه شلمچه، نمایندگان مردم اصفهان،  کرمانشاه، سرپل ذهاب و قصر شرین و شهرستان نائین، در حمایت از معرفی دکتر "رضا مراد صحرایی"، به عنوان  وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش اعلام کردند:  روزمه فوق العاده  ایشان در امور تربیتی مورد قبول است و  کارهای اثر گذار  وی در  این مدت سرپرستی برکسی پوشیده نیست‌.

شهریار حیدری، نماینده مردم کرمانشاه، سرپل ذهاب و قصرشیرین و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با بیان اینکه، دکتر رضا مراد صحرایی می تواند یکی از بهترین گزینه های معرفی به مجلس باشد، خاطر نشان کرد: سوابق، علم و عمل وی در دانشگاه فرهنگیان بجا و شایسته است و  در هفته ای  که بعنوان سرپرست آموزش و  پرورش سپری کرد، عملگرا  و منطقی بود.
 الهام آزاد، نماینده مردم اصفهان و نائین نیز،   جوانگرایی و انقلابی بودن  را در توصیف دکتر رضا مراد صحرایی ذکر کرد و  افزود: ضرورت دارد با توجه به  دانش و کارنامه موفق وی در  امر تربیت و آموزش، رئیس جمهور محترم ایشان را  در کوتاهترین زمان به مجلس معرفی کنند و یقیناً این امر با حمایت  نمایندگان خانه ملت همراه خواهد بود.

امیر حسین بانکی پور فرد، از دیگر نمایندگان مردم اصفهان  و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در شورای اسلامی هم، با حمایت  از  رضا مراد صحرایی، تاکید کرد: ایشان خود را فردی بسیار عملگرا در امر  آموزش و پرورش نشان داده اند و  به نظر بنده  او می تواند فردی موفق در این وزارتخانه عمل کند.

او همچنین خاطر نشان کرد: وی  در این  مدت کم سرپرستی، برای حل مشکلات آموزش و پرورش از جمله بحث رتبه‌بندی و حقوق معلمان گام های موثری برداشت.

انتهای پیام//