به گزارش راه شلمچه به نقل از  گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد: پس از سرنگونی یک فروند بالگرد نیرو‌های نظام سوریه، یک فروند جنگنده میگ ۲۳ هم هدف حمله موشکی قرار گرفت، اما موشک به آن اصابت نکرد.

خبرنگار الجزیره گفت: ما شاهد شلیک موشک به طرف این جنگنده بودیم، اما با پرتاب کردن بالن‌های حرارتی، موشک به آن اصابت نکرد.

پیش از این گروه موسوم به دیدبان حقوق بشر سوریه (وابسته به معارضان) هم اعلام کرده بود یک بالگرد نظام سوریه در آسمان النیرب سرنگون شده است و سرنوشت سرنشینان این بالگرد مشخص نیست.

عملیات ارتش سوریه و گروه‌های مقاومت برای پاکسازی استان ادلب، آخرین مقر تروریست‌ها در این کشور، از حدود ۵۰ روز پیش آغاز شده است و ضمن دستیابی به پیشروی‌های گسترده نظامی همچنان ادامه داد.

این در حالی است که ارتش ترکیه که در خاک ادلب حضور دارد، به دمشق درباره ادامه این عملیات هشدار داده است و شبه‌نظامیان تحت حمایت این کشور سعی در ایجاد کارشکنی در روند پیشروی نیروهای سوری دارند.