به گزارش راه شلمچه، جمشید جم خواننده باسابقه و مطرح موسیقی کشور امشب چهارشنبه ۱۱ بهمن در منزل خود درگذشت.
همسر این هنرمند انقلابی و خواننده سرود معروف «یار دبستانی من» درگذشت این هنرمند را تأیید کرد.
او قبل و بعد از اجرای ترانه یار دبستانی ترانه های دیگری هم اجرا کرد، اما هیچ کدام به محبوبیت و ماندگاری آن نرسید. جمشید جم سال ۵۷ وارد رادیو شد و به عنوان کارشناس ـ مجری، تهیه کننده و پژوهشگر موسیقی، برنامه های متنوعی را تولید کرده بود.
وی گفته بود: من خیلی قبل تر از انقلاب فعالیت در زمینه موسیقی را شروع کرده بودم، ولی هیچ وقت ترانه ای به دلم نمی نشست که آن را بخوانم. از سال ۵۶ به بعد بخصوص چند ماه قبل از انقلاب که اوج حرکت های انقلابی بود، دغدغه و راه و روش ما چیز دیگری شد.
در دوران حکومت نظامی، ترانه ای را برای سریال «تلاش» خواندم که بیانگر کار، کوشش و زحمات مردم، کارمندان و… بود. اسم این اثر «سهم ما». شعرش از حسن فرازمند بود که شاعر توانایی است و اکنون در روزنامه اطلاعات کار می کند و ما تقریبا از نوجوانی با هم دوست بودیم. حسن فرازمند هم مانند منصور تهرانی یکی از یاران دبستانی من است.
۲۱ بهمن ۵۷ با کمک نیروی هوایی به رادیو رفتیم و رادیو را گرفتیم. از آنجا که دغدغه ام موسیقی و عشقم رادیو بود، در آنجا ماندم.
آن روزها وقتی از رادیو به پارک دانشجو می آمدم و از آنجا تا میدان انقلاب قدم می زدم، می دیدم دکه ها و میزهایی که در پیاده روها گذاشته بودند و روی هر کدام دو باند ضبط گذاشته و نوار می فروختند، ترانه یار دبستانی پخش می شود. کسی مرا نمی شناخت و نمی دانست من خواننده این اثر هستم.خیلی خوشحال بودم و دلم می خواست فریاد بزنم این صدایی که می شنوید صدای من است.



