نمایندگی یو سی مس( محاسبات ذهنی) در شیروان روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یلدا میرزاده مقام دوم  و صبا نبی زاده، علی رحمتی و حسین انصاری پور موفق به کسب مقام سوم جهانی در این مسابقات شدند.

حیدر صابری گفت: امسال به دلیل کرونا و برگزاری آزمون به صورت مجازی استقبال زیادی از سوی دانش آموزان این شهر برای شرکت در این مسابقات صورت نگرفت و فقط ۶ دانش آموز از شیروان شرکت کردند.

حیدری با بیان اینکه در این مسابقات هر دانش آموز ۱۰۰ سوال ریاضی را باید در سه دقیقه جواب دهد افزود: این مسابقات به مدت ۲ روز، ۲۱ و ۲۰ تیرماه امسال به میزبانی کشور مالزی برگزار شد که نتایج آن عصر دیروز اعلام شد.

طرح توسعه ذهنی و محاسبه ذهنی با استفاده از چرتکه یک برنامه منحصر به فرد برای رشد کودکان است که در سال ۱۹۹۳ توسط دکتر دینو ونگ در کشور مالزی ابداع شد. این برنامه با استفاده از یک سیستم نوآورانه، محاسبه با بکارگیری چرتکه سبب توسعه کل مغز (نیمکره چپ و نیمکره راست) بطور همزمان می‌شود.

با یادگیری انجام محاسبه ذهنی به سرعت و دقت، دانش‌آموزان در سنین بین ۵ تا ۱۳ سال ظرفیت ذهن خود را توسعه می‌دهند که این سبب بهبود مهارت‌هایی نظیر مدیریت زمان، تمرکز و توانایی حل مساله می‌شود که درموفقیت آن­ها در همه رشته‌ها و زندگی روزمره نقش اساسی دارد.

شهرستان شیروان بیش از ۳۱ هزار دانش آموز دارد که در ۴۲۲ آموزشگاه شهری و روستایی زیر نظر ۲ هزار و ۶۱۷ فرهنگی تحصیل می کنند.