به گزارش راه شلمچه، در بیانیه حزب «نگاه نو« آمده است: سیزدهم آبان، سالروز سه واقعه مهم تاریخی یعنی تبعید امام راحل به ترکیه، شهادت دانش‌آموزان و تسخیر لانه جاسوسی آمریکای جنایتکار توسط دانشجویان پیرو خط امام (ره) است و این روز به‌عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در حافظه مردم بزرگ ایران، روزی اثرگذار، فراموش‌نشدنی و مظهر استقلال‌طلبی فرزندان این سرزمین محسوب می‌شود.

بیانیه حزب «نگاه نو» می‌افزاید: امروز در شرایطی که دشمن استکبار و رژیم کودک‌کش صهیونیستی با توسل به جنگ‌های تحمیلی (دوازده‌روزه و رمضان) و فشارهای همه جانبه، درصدد تضعیف اقتدار و تحمیل اراده خود بر مردم شریف ایران هستند، ایستادگی حماسی ملت شجاع ایران، بار دیگر ناتوانی دشمنان در شکستن اراده این مردم دلیر را به اثبات رسانده است.

در ادامه این بیانیه تصریح شده است: بی‌تردید، به پشتوانه میراث گران‌سنگ امامین انقلاب (ره) و در پرتو رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای (مد ظله العالی)، پیوند استوار ایمان، مقاومت و دانش، ضامن صیانت از اقتدار ملی و ترسیم افق روشن پیشرفت و سربلندی ایران عزیز خواهد بود.

حزب «نگاه نو» در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره امام شهید و شهدای والامقام و تبریک این مناسبت پرافتخار به مردم قهرمان ایران، از اقشار مختلف مردم میهن‌دوست، مؤمن و انقلابی دعوت کرد تا با حضور پرشور و گسترده در راهپیمایی سراسری ۱۳ آبان، بار دیگر عزم استوار خود را در پاسداری از استقلال و عزت ایران عزیز به نمایش بگذارند.