پایگاه خبری راه شلمچه
AGENCY Raheshalamche
حالت نمایش:

سردار فداکار و سرباز وفادار

تاریخ:
مطالعه: 3 دقیقه
بازدید: 1 پسندیده: 0 نپسندیده: 0
سردار فداکار و سرباز وفادار
بازدید: 1 پسندیده: 0 نپسندیده‌ : 0

در سفر عاشقی هرکه سبکبارتر قافله‌ی عشق را قافله سالارتر

راه شلمچه- دکتر سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی دولت شهید رئیسی؛ سخن از سردار مجاهد و فداکاری است که زندگی و عمر خود را وقف سربازی رهبر فرزانه انقلاب کرده بود، زیرا که مسلمانی واقعی و پیروی محض از اهل بیت عصمت و طهارت و نیز رستگاری و سعادت دنیا و آخرت را در خدمت به رهبری حکیم و مقتدر می‌دانست که پرچم عزّت اسلام و مسلمین، جبهه‌ی حق و دفاع از مظلومان و آزادگان جهان را در برابر جبهه باطل و کفر، مستکبران و جبّاران در اهتزاز نگه داشته است و دل در گرو سربلندی و اعتلای ایران و ایرانی دارد.

آری در هیاهوی زمانه و زرق و برق مادیات و جاذبه های دنیایی، به لطف پروردگار از نوجوانی راه درست را تشخیص داد و تا لحظه‌ی شهادت، ثابت قدم در صراط مستقیم گام برداشت و سرانجام با شهادت به کوی دوست شتافت تا در جوار شهدا بویژه برادر بزرگوار و شهیدش، حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ عباس شیرازی فرمانده‌ی تبلیغات جبهه و جنگ، در جایگاه رفیع « احیاءٌ عندَ ربِّهم یُرزَقون» متنعّم به نعمتهای پایدار جهان ابدی گردد.

آری این سردار سرافراز، سخت‌کوش، مهذّب، متعبد، مؤمن، متخلق، منضبط، مخلص و متین کسی نبود جز سرلشکر بسیجی، شهید محمد شیرازی، رئیس دفتر فرمانده کل قوا که از ابتدای رهبری سیدالشهدای انقلاب، مورد وثوق و امینِ امام خامنه‌ای قدّس الله نفسه‌ الزکیه بود و به بهترین وجه این رسالت خطیر را انجام داد و به سهم خود در تقویت نیروهای مسلح ج.ا.ا خالصانه تلاش کرد.

او که روستازده‌ای نجیب از دیار کشکوئیه رفسنجان و پرورش یافته در خانواده‌ای متدین و اصیل بود و در محیطی مذهبی و با دوستی و مجالست با بندگان صالح و وارسته رشد یافته بود و از آموزه ها و سلوک عالمان ربانی و مبارزان پیرو خط امام خمینی رضوان‌الله تعالی علیه درس‌ها آموخته بود، از عنفوان جوانی اهداف، آرمان‌ها و مسیر زندگی و آینده خود را مشخص کرده و در طی این طریق پرچالش و مخاطره آمیز، بدون ذرّه‌ای تردید و تزلزل، از ابتدا تا انتهای عمر پر برکت و سراسر خدمت خود، نمونه‌ای از انسان پارسا و اهل ورع را به نمایش گذاشت.

شهید والامقام محمد شیرازی صرفا یک مدیر ارشد در بیت رهبری نبود بلکه او به رهبر عزیر انقلاب با تمام وجود عشق می ورزید و ایمان داشت، از این جهت تمامی گفتار و رفتار و نیز حرکات و سکنات حضرت آقا برایش الهام‌بخش و الگو بود.

همچنین انس و الفت و معاشرت و دوستی با سرداران سرافرازی که یک به یک پس از مجاهدتهای طاقت‌فرسا، سبکبال پرواز کردند و به ملکوت اعلی و جایگاه اعلی علیین پیوستند، در خودسازی وی و سیر و سلوک الی الله نقش‌بسزایی داشت.

از جمله‌ی این خوبان روزگار سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی بود که هر کس از نزدیک با وی معاشرت داشت، مهر و صفایش در دلش می‌نشست و می‌کوشید چون او پاک، منزه، دلاور و وارسته از تعلقات دنیا و مافیها گردد و "فی سبیل الله" حاضر شود نه یک جان بلکه صد جان تقدیم کند تا "تقرب الی‌الله" و رضایت ربّ العالمین را که قرین «فَرَوحٌ و رَیحانٌ و جَنّةُ نَعیمٍ» است، نصیب خود کند.

"طوبی له و حسن مآب" که همه‌ی آشنایان خاطرات خوش و شیرین از خلق و خوی نیک و خصال ارزنده‌‌ی وی دارند و با طیب خاطر و بلادرنگ گواهی می‌دهند که « اللّهمّ اِنّا لانَعلمُ مِنه اِلّا خَیرا »

او که بیش از سه دهه خادمِ بی‌ادعای مراد و محبوبش امام خامنه‌ای بود، هرگز تاب و توان لحظه‌ای فراق از سرور و سالارش را نداشت و خداوند نیز چنین مقدّر فرمود که همراه با مقتدایش آسمانی شود و از قفس تن و زندانِ دنیای خاکی و جهان فانی رها شود و به فوز و فلاح جاودانی نائل شود.

گر به تولای دوست جان بفشانی نکوست

هدیه به جانان رواست، هر چه سزاوارتر

یادش گرامی و راهش پر رهرو باد

دسته‌ها
برچسب‌ها
دفاع مقدس