به گزارش راه شلمچه به نقل از ایرنا ، رئوف حسن‌پور روز جمعه در مراسم افتتاح روشنایی خیابان سی‌متری قدس خلخال افزود: میانگین شاخص مشترکین برق صنعتی در استان اردبیل ۲۳.۳ درصد از مجموع مشترکین و این شاخص در خلخال ۱۳ درصد و ۱۰ درصد پایین‌تر از شاخص استانی است.

وی با بیان اینکه بیش از ۴۰ درصد از مشترکین خلخال را مشترکین برق خانگی تشکیل می‌دهند، اظهارداشت: پایین بودن شاخص مشترکین برق صنعتی در خلخال حاکی از پایین بودن سطح واحدهای تولیدی و صنعتی اشتغال‌زا در این شهرستان است.

او گفت: شهرستان خلخال با میانگین مصرف سالانه ۸۵ میلیون کیلووات برق در بخش‌های خانگی ، کشاوی ، صنعتی و روشنایی معابر ۴.۶ از مصرق برق استان اردبیل را به خود اختصاص داده است.

وی تشریح کرد: با تکمیل و بهره‌برداری از روشنایی خیابان سی متری قدس شهر خلخال روشنایی این مسیر طولانی و پرتردد تامین شد.

حسن‌پور افزود: تکمیل این پروژه یکی از مطالبات شهروندان و یکی از مواردی بود که مورد تاکید فرماندار خلخال و نماینده مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی بود.

وی گفت: شرکت برق برای شبکه‌گذاری بیش از چهار کیلومتر مسیر خیابان سی‌متری قدس ، نصب پایه چراغ تلسکوپی به تعداد ۸۵ پایه و نصب بیش از ۱۷۰ چراغ جدید ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه کرده است.