به گزارش راه شلمچه به نقل از دفتر منطقهای خبرگزاری تسنیم، «بلال کریمی» معاون سخنگوی طالبان اظهارات «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه درباره انتقال تروریستهای داعش از عراق و سوریه به افغانستان را رد کرد.
کریمی به «آناتولی» گفت: گروه تروریستی داعش امکان انتقال جنگجو از خاورمیانه به افغانستان را ندارد، زیرا سفر از کشورهای مذکور به افغانستان خیلی سخت بوده و احتمال وجود ندارد که این سفر انجام شود.
وی تصریح کرد: طالبان بر تمام افغانستان حاکم است و بنابراین هیچ نقطهای تحت تصرف هیچ گروهی قرار ندارد.
معاون سخنگوی طالبان همچنین خاطرنشان کرد که «داعش جایگاهی میان مردم افغانستان ندارد و نیروهای طالبان قادر هستند با فعالیتهای داعش مقابله کنند».
پوتین هفته گذشته در کنفرانس ویدوئویی با رؤسای اتحادیه کشورهای مستقل مشترک المنافع گفته بود: جنگجویانی از عراق و سوریه که از تجربه نظامی برخوردارند به طور فعالانه وارد افغانستان میشوند.
پوتین: نباید در به رسمیت شناختن طالبان عجله کردهشدار پوتین درباره تهدیدات احتمالی از جانب افغانستانطالبان: هیچ خارجی در داعش افغانستان وجود ندارد/چین آماده سرمایهگذاری میلیارد دلاری استوی همچنین ابراز نگرانی کرده بود که امکان دارد این تروریستها تلاش کنند تا وضعیت کشورهای همسایه را بیثبات سازند.




