- اخبار استانها -

به گزارش راه شلمچه به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید علی میرحسینی اشکوری در جلسه درس فقه اظهار داشت: موضوعاتی که در عراق وجود دارد سبب دغدغه و نگرانی شده است.

وی با اشاره به آیه‌ای از قرآن کریم افزود:خداوند به درون انسان‌ها آگاه است و می‌داند واقعاً قصد پیروی از خدا و رسول اکرم و معصومین راداریم یا خیر،فتنه و فساد و آشوبی که برخی افراد نادان و جاهل به پا می‌کنند تنها به آن‌ها آسیب وارد نمی‌کند و دامن‌گیر می‌شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: برای امنیت آرامش جامعه، خداوند در قرآن متذکر می‌شود که به یاد بیاورید زمانی که عده شما کم بود و مورد ستم قرار می‌گرفتید و دلهره و دل‌نگران بودید که از ناحیه دیگران به شما آسیب برسد و خداوند شمارا نصرت و یاری کرد و از رزق طیب‌وطاهرش برای شما ارزانی بخشید.

اشکوری بیان کرد: مشکلاتی که در عراق ایجادشده و مفاسد اقتصادی و گرفتاری‌هایی که وجود دارد در یک سال اخیر ایجاد نشده بلکه مشکلاتی است که از سال‌های گذشته وجود داشته که برخی از این مشکلات میراث حزب بعث است و همچنین نتیجه اشغالگری آمریکا است.

عراق|حمایت عبدالمهدی از مرجعیت و مطالبات تظاهرات‌کنندگان+ متن کامل بیانیهآیت‌الله نوری همدانی: آمریکا و رژیم صهیونیستی در جریانات اخیر عراق دست دارندعراق| تمجید وزارت کشور از رهنمودهای مرجعیت/ حمایت ائتلاف الفتح از دستگاه قضایی در مبارزه با فساد

وی تصریح کرد: وضعیت نابه‌سامان عراق و گرفتاری‌هایی که در این کشور وجود دارد منشاء دارد، از روزی که آمریکا به بهانه مقابله با حزب بعث به عراق حمله کرد همه زیرساخت هارا نابود کرد و تنها جایی که به آن حمله نکرد وزارت نفت عراق بود که علت آن تسلط بر ثروت عراق بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: باید این موضوع برای مردم کشور عراق مشخص شود که اموال و ثروت این کشور دست چه کسی است، افراد مختلفی در میان مسئولان عراق وجود دارد که برخی خدوم و برخی بی‌عرضه هستند و کوتاهی و مفاسد وجود دارد، آن کسی که در حال ضربه اصلی به ملت عراق است و ثروت این کشور را به غارت می‌برد آمریکاست.

اشکوری بیان کرد: ترامپ رسما اعلام کرد که نفت سوریه در خدمت ما است و به موضوع دیگر توجهی نداریم، در عراق همین گونه است و پایگاه های آمریکایی ثروت مردم مظلوم عراق را غارت می کند و بانک مرکزی عراق دست آمریکا است.

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری و مردم ایران غیر از دلسوزی و حمایت نسبت به مردم عراق هیچ هدف دیگری نداشتند، منابع و منافع عراق را آمریکا می برد و جمهوری اسلامی به مردم عراق خدمت می کند ولی این موضوع ناسپاسی است که توسط برخی در عراق به تحریک دشمن انجام می‌شود و حوزه علمیه و مردم نجف نباید نسبت به این موضوع سکوت کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: برخی از علما در ناصریه عراق توسط برخی افراد ناسپاس عراقی مورد اهانت قرار گرفتند، علما و مراجع و حوزه علمیه عراق در برابر خیانت و سفاهت برخی افراد در عراق سکوت نکرده و مردم را بیدار کنند و مردم را نسبت به عده ای جاهل و نادان که به خیابان ها آمدند و به نفع آمریکا و مصالح آن شعار می دهند بیدار کنند.

اشکوری خاطرنشان کرد: عده زیادی از مردم عراق در این فتنه کشته و شهید شدند و باید در این زمینه انتقام اصلی را از آمریکا بگیرند و برای هر کشته خود هزار کشته از آمریکا بستانند، حوزه های علمیه و فرهیختگان ایران اسلامی باید یک روز را به عنوان روز همبستگی با ملت مظلوم عراق اعلام کنند.