به گزارش راه شلمچه به نقل از گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، محمود الشوا، معاون وزیر دفاع سوریه، در مراسم گرامیداشت سپهبد قاسم سلیمانی در دمشق بر نقش این شهید در پیروزی بر گروه تروریستی داعش تاکید کرد.

او گفت: شهید سپهبد قاسم سلیمانی، دست معجزه‌آسایی در دستیابی به پیروزی‌ها داشت و پایه‌های داعش و دیگر گروه‌های تروریستی شبیه آن را به لرزه درآورد. ریشه‌های مقاومت امروز بیش از هر زمان دیگر قوی و گسترده است. دشمنی که در تحقق اهدافش شکست خورد، امروز با هدف قرار دادن فرماندهان مقاومت برای سرپوش گذاشتن بر ناکامی‌هایش تلاش می‌کند.

معاون وزیر دفاع سوریه افزود: تصمیم مقابله با اشغالگران تا زمان پس گرفتن حقوقمان از آن‌ها تصمیم غیرقابل بازنگری است. ما با همکاری برادران روسی و برادران ایرانی و حزب‌الله به مسیر خود ادامه می‌دهیم.