- اخبار فرهنگی -

به گزارش راه شلمچه به نقل از خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، شهید مجتبی برسنجی سرخکلایی 27 ساله اهل سوادکوه مازندران، اولین فرزند خانواده و دارای دو فرزند است که در دفاع از حرم حضرت زینب (س) در سوریه به شهادت رسید. شهید برسنجی دومین شهید مدافع حرم زینب (س) در شهرستان سوادکوه که در روزهای پایانی سال 99 همراه با شهید مهدی بختیاری در سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمد. این فیلم را اینجا ببینید:

 

فیلم , شهید , شهدای مدافع حرم , مدافعان حرم ,

شهید مجتبی برسنجی، 25 اسفند 99 در المیادین سوریه به شهادت رسید و پیکر مطهر ایشان در آستانه بهار و با حضور مردم شهیدپرور مازندران در شهر «زیرآب» تشییع و در «سرخکلا» آرام گرفت.

گفت‌وگوی صمیمانه فرمانده نیروی قدس سپاه‌ با خانواده شهید برسنجی / سردار قاآنی: ‌‌شهادت در مرام شهدای مدافع حرم نهفته بود + فیلممراسم بزرگداشت شهید مدافع حرم برسنجی با حضور سردار قاآنی برگزار شدبیشترین تولیدات حوزه هنری درباره شهداست/ جمله شنیده نشده مقام معظم رهبری در خصوص کتب خاطرات شهدابنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌‌های دفاع مقدس سپاه رکورد برگزاری یادواره شهدا را شکست/ برگزاری مراسم 5000 نفری در کیاسرجایگاه والای شهدا از منظر قرآن کریم/ معنای زنده بودن شهید چیست؟غالب فعالیت‌های مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، نمایش‌دهنده زندگی و عملکرد شهداستاهم فعالیت‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش/ آنچه باید در خصوص شهدای ارتش بدانیم؟