- اخبار استانها -

الیاس تاج‌الدینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج اظهار داشت: پیگیر برخی تغییرات در ادارات کل تابعه سازمان جهاد کشاورزی هستیم و بدون شک برخی اداراتی که نیاز به تغییر باشد در 2 یا 3 هفته آینده شاهد انتصاب برخی مدیران جدید در این مجموعه هستیم.

وی در پاسخ به این سوال خبرنگار تسنیم که گفته می‌شود برخی از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی از طولانی شدن دوره مدیریت برخی از مدیران کل ادارات تابعه سازمان جهاد کشاورزی از حضرتعالی گلایه دارند، آیا این موضوع صحت دارد؟ افزود: ضمن احترام به اعضای مجمع نمایندگان در انتخاب مدیران مسائل علمی، تجربی، صلاحیت و اهلیت مد نظر است.

تاج‌الدینی ابراز کرد: تاکنون سعی کرده‌ایم مدیرانی را برای مجموعه‌های مختلف مربوط به سازمان جهاد کشاورزی انتخاب و معرفی کنیم که بتوانند خدمتی به بخش کشاورزی داشته باشند و شاید در برخی مواقع این انتصاب‌ها مورد قبول احدی از نمایندگان مردم در مجلس نباشد.

خدمت رسانی کشاورزی بسیج به مناطق روستایی و محروماردبیل| اصلاح ساختار مدیریتی و جوان‌گرایی اولویت اساسی وزارت کشاورزی قرار گیرد56 میلیارد تومان به طرح‌های کشاورزی در استان ایلام اختصاص یافت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد همچنین در پاسخ به این سوال که در سال‌های اخیر جنگل‌های استان به دلیل تصرفات غیرقانونی، آتش‌سوزی و آفت حال و روز خوشی ندارند، آیا در این زمینه تدبیری کرده‌اید، ادامه داد: بدون شک بهبود وضعیت موجود مستلزم مشارکت مردم و ورود سازمان‌های مردم‌نهاد است.

تاج‌الدینی تاکید کرد: انتظار می‌رود مردم پای کار بیایند زیرا هر کجا مردم ورود کرده‌اند مشکلات به حداقل رسیده هرچند امسال برای احیای جنگل امسال برنامه‌های را در دستور کار قرار داده‌ایم و تاکنون در این راستا بیش از 5 هزار هکتار در مناطق سردسیری و گرمسیری اجرایی شده است.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا پروژه جاده سازی یاسوج-سی سخت بعد از قلع و قمع درختان بلوط ادامه می‌یابد اظهار داشت: بدون شک اجرای برخی پروژه‌های عمرانی ضروری است که بعد از بررسی‌های مختلف و اخذ استعلام‌های لازم اجرایی می‌شوند و احداث این جاده مجوزهای لازم را دارد و البته به گونه‌ای مطالعات انجام شده که شاهد کمترین خسارت باشیم.