- اخبار بین الملل -

به گزارش راه شلمچه به نقل از گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ژنرال کنث مک کنزی یکی از مقامات پنتاگون با اشاره به حضور 500 نیروی نظامی آمریکایی در شرق سوریه، اظهار داشت: این افراد طی روزها و هفته‌های آینده عملیاتی را علیه داعش انجام خواهند داد که در این عملیات‌ها نیروهای کرد شمال سوریه نیز حضور خواهند داشت.

وی که در نشست امنیتی منامه سخنرانی می‌کرد گفت: در شرق فرات از دیرالزور تا حسکه حدود 500 نیروی نظامی آمریکایی حضور دارند.

این مقام پنتاگون ادامه داد: عملیات هماهنگ با نیروهای مدافع خلق سوریه با هدف پاکسازی جنوب فرات از داعش انجام خواهد گرفت.

نشریات ترکیه در یک نگاه| ترکیه به دنبال تحویل گرفتن مظلوم کوبانی/ عملیات در سوریه، مشکلات ترکیه را پنهان می‌کند؟گزارش| عملیات ترکیه و برجسته شدن نام "مظلوم کوبانی"

مقامات ترکیه بارها با اشاره به اینکه ی پ گ دنباله گروه تروریستی پ ک ک است، از همکاری نیروهای آمریکایی با آنها در شمال سوریه انتقاد کرده‌اند.

در همین زمینه نیز با انتقاد شدید از گفت‌وگوهایی مظلوم کوبانی فرمانده ی پ گ با ترامپ و مقامات آمریکایی و احتمال سفر وی به آمریکا، خواستار دستگیری و استرداد وی به ترکیه در صورت سفر وی شده‌اند.