پایگاه خبری راه شلمچه
AGENCY Raheshalamche
حالت نمایش:

چطور قسم خوردید در حالی که مفاد آن را نقض می‌کردید؟!

تاریخ:
مطالعه: 1 دقیقه
بازدید: 69 پسندیده: 0 نپسندیده: 0
چطور قسم خوردید در حالی که مفاد آن را نقض می‌کردید؟!
بازدید: 69 پسندیده: 0 نپسندیده‌ : 0

حمید رسایی در ادامه انتقاد خود به عدم برگزاری صحن علنی مجلس گفت: با وجود تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر الگو گرفتن مجلس از مردم مبعوث شده که سه ماه است در خیابان هستند، جلسه امروز مجلس همچنان مجازی و وبیناری برگزار شد!



به گزارش راه شلمچه، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی پس از برگزاری اولین جلسه سومین سال اجلاسیه مجلس دوازدهم نوشت: قسمت عجیب این بود که هیأت رئیسه سال سوم در حالی که قسم به خدا و قرآن می‌خورد که آیین‌نامه را رعایت کند و آن را نقض نکند، آن را نقض می‌کرد!

علاوه بر روند غیرقانونی برگزاری انتخابات هیأت رئیسه، برای قسم خوردن طبق ماده ۱۷ قانون آیین‌نامه داخلی، باید دو سوم نمایندگان در مکان صحن مجلس حاضر باشند.

یک تصمیم غلط و غیرقانونی (بستن مجلس) و اصرار بر آن، تصمیمات غلط و غیرقانونی متعددی را در برابر هیأت رییسه قرار داده است و تخلف پشت تخلف!


رسایی همچنین در تجمع مردمی میدان ابن سینا در باره تعطیلی مجلس گفت: تفاهم‌نامه با آمریکا بدون تصویب مجلس خلاف قانون اساسی است.

وی ادامه داد: آقای قالیباف مجلس را تعطیل کرده تا نمایندگان از مذاکرات نپرسند، سؤال نکنن، تذکر ندهند.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: ما به قرآن قسم می‌خوریم که پاسدار قانون اساسی باشیم.

حمید رسایی به اصل ۷۷ قانون اساسی اشاره کرد که کلیه تفاهم‌نامه‌ها با کشورهای خارجی باید در مجلس تصویب شود و همچنین طبق اصل ۱۲۵ رئیس جمهور یا نماینده وی، حق ندارد قبل از تصویب مجلس تفاهم‌نامه‌ای را امضا کند.

دسته‌ها