- اخبار بین الملل -

به گزارش راه شلمچه به نقل از گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از السیاسة نیوز، حشد الشعبی عراق از کشف 11 مخفیگاه گروه تروریستی داعش در دیالی خبر داد.

حشد الشعبی اعلام کرد که این مخفیگاه‌های داعش را به طور کامل منهدم کرده است.

«برهم صالح» رئیس جمهوری عراق امروز در دیدار با «جمعه عناد» وزیر خارجه این کشور بر ضرورت ادامه تلاش‌ها برای سرکوب کامل بقایای گروه‌های تروریستی با هدف حفظ امنیت شهروندان تاکید کرد.

حیدر العبادی نخست‌وزیر اسبق عراق نوزدهم آذرماه سال 1396 ه.ش. آزادسازی کامل خاک این کشور از لوث داعش را اعلام کرد، اما تعقیب تروریست‌های داعشی و پاکسازی کامل عراق از لوث داعش از سوی حشد الشعبی و ارتش همچنان ادامه دارد.

حشد شعبی عملیات داعش برای نفوذ به شمال دیالی را ناکام گذاشتواکنش دبیرکل نجباء عراق به حمله داعش در «المقدادیه»جزئیات جدید از جنایت داعش در دیالی و واکنش مقامات عراقی