به گزارش راه شلمچه به نقل از گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از اسپوتنیک، «حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه و «مارک اسپر» همتای آمریکایی وی روز پنجشنبه در تماسی تلفنی درباره اوضاع ادلب سوریه بحث و تبادل نظر کردند.
وزارت دفاع ترکیه طی بیانیهای در خصوص گفتگوی تلفنی حلوصی آکار و مارک اسپر اعلام کرد: «وزیر دفاع ما و همتای آمریکایی وی بهصورت تلفنی درباره راهکارهای پایان دادن به بحران ادلب و همچنین درباره مسائل دوجانبه و منطقهای و سایر مسائل امنیتی و دفاعی گفتگو کردند.»
جزئیات دیدار هیئت روسی و ترکیهای با موضوع ادلبسوریه|آخرین وضعیت نبرد با تروریسم در حومه ادلب/ حمله توپخانهای ارتش به کاروان نظامی ترکیهلاوروف: اظهارات آمریکاییها درباره توافق با تروریستهای ادلب غیرقابل قبول استبازی دو سر باخت ترکیه در ادلبگزارش|عملیات سوریه در ادلب؛ واقعیت میدانی به کدام سمت میرود؟نشست سران ترکیه، روسیه، آلمان و فرانسه برای بررسی اوضاع ادلب



