چشم اندازِ تحول در دانشگاه فرهنگیان/ 3رویکرد مهم، در دستور کار رئیس

رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور، از کیفیت بخشی این دانشگاه در سال جدید خبر داد و تاکید کرد: "توسعه کمی و کیفی"، "استقلال مدیریتی" و "ارتقاء هویتی"، چند هدف مهمی است، که اولویت کاری ما خواهد بود.

به گزارش  راه شلمچه: نشست مجازی برنامه های سال جدید با رویکرد تحولی با حضور رئیس دانشگاه فرهنگیان و اعضای هیات رئیسه با مدیران امور پردیس های استانی به همراه روسای پردیس ها و مراکز در سالن جلسات شهید چمران برگزار شد.

در این نشست ضمن بیان رویکرد ها و برنامه های تحولی دانشگاه در سال جدید در حوزه های مختلف، معاونان دانشگاه به تبیین رویکرد ها و شاخص های اجرایی سازی آن پرداختند.

"رجبعلی برزویی"، رئیس دانشگاه فرهنگیان همچنین با اشاره به رسالت مهم دانشگاه فرهنگیان و نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب و اهمیت مسئولان و مقامات کشور به این دانشگاه، این مهم را فرصتی مناسبت و بی بدیل برای تحقق برنامه ها و اهداف دانشگاه دانست و بر لزوم برخورداری از این فرصت تاکید کرد.

وی در ادامه به حمایت های خوب دولت، رئیس جمهور، شورای عالی انقلاب فرهنگی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و وزیر آموزش و پرورش از این دانشگاه اشاره کرد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان، با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان باید به دغدغه اول مدیران اجرایی در استان ها تبدیل شود فعالیت جهادی و مضاعف و نیز کار ویژه رسانه ای در این خصوص را ضروری برشمرد و افزود: مدیران استانی باید مسائل دانشگاه را به مطالبه جامعه مبدل کنند.

وی شعار سال دانشگاه فرهنگیان را کیفیت بخشی به دانشگاه عنوان کرد و تصریح کرد: درسال پیش رو این شعار با 3 رویکرد توسعه کمی و کیفی، استقلال مدیریتی و ارتقا هویتی دنبال می شود.

برزویی در ادامه بکارگیری ظرفیت های استانی، دریافت امکانات و تسهیلات، پیگیری لازم و استمرار در امور برای رفع موانع و کاستی ها را مهم ارزیابی کرد و گفت: برنامه ریزی برای درآمدزایی و منابع اختصاصی، تشکیل تیم اندیشه ورزی به منظور بهره مندی از ظرفیت فکری اعضا و ایده پردازی باید مورد توجه مدیران قرار گیرد.

وی همچنین با اشاره به اهمیت تعامل شایسته با آموزش و پرورش استان و تاثیرگذاری در مدیریت و سیاست گذاری ها، اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان باید مغز متفکر و برنامه ریز در حوزه تعلیم و تربیت استان ها باشد.

برزویی در ادامه سخنان خود به بیان نکاتی پیرامون بهره مندی از ظرفیت و تجارب پیشکسوتان حوزه، تعامل با کشور های همسو و همسایه در حوزه تعلیم و تربیت و ارتقا جایگاه دانشگاه در عرصه بین المللی، رتبه بندی استان ها براساس عملکرد و اختصاص اعتبارات، داشتن فضای بصری شایسته در پردیس ها و مراکز، نیاز به مدارس وابسته، ارائه پیشنهادات اجرایی و تحولی از سوی استان ها و تاکید بر تفویض اختیار به استان ها و استفاده از ظرفیت آنان پرداخت.

گفتنی است؛ تکالیف تحولی کلان در اسناد بالادستی، نهضت ملی برای آموزش معلمان و فرهنگیان کشور و باز آموزی مستمر آنان، ارتقای نظام آموزشی و برنامه ریزی درسی دانشگاه، پژوهش و فناوری در راستای ماموریت های دانشگاه با رویکرد تعلیم و تربیت (اسلامی)، طرح های تحولی در حوزه فرهنگی و تربیتی دانشگاه، توسعه و تقویت امکانات سخت افزاری پردیس ها و مراکز دانشگاه از طریق ایجاد یک عزم ملی، ارتقای کیفیت خدمات رفاهی و زیست شبانه روزی دانشجو معلمان، با هدف تربیت معلمین با نشاط، امیدوار به زندگی و رضایتمند، استقرار نظام پایش و تضمین کیفیت در دانشگاه، استقرار و یکپارچه سازی سامانه‌ها و خدمات الکترونیک دانشگاه، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دانشگاه و تعاملات بین المللی در حوزه تربیت معلم با کشورهای همسایه و همسو از جمله برنامه های تحولی دانشگاه منطبق بر مصوبات شورای عالی، اساسنامه دانشگاه، برنامه مقام عالی وزارت بود که در این نشست مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.


انتهای پیام//

اگر خوشت اومد لایک کن
1
آخرین اخبار