تلاش‌ها برای ایجاد انحراف در حماسه اربعین حسینی بازهم شکست خورد

شکست نظام سلطه از شکوه اربعین

آمار رسمی نشان می‌دهد که به رغم به کارگیری اینگونه تاکتیک‌های عملیات روانی و رسانه‌ای توسط رسانه‌های وابسته به مراکز جاسوسی غربی راهپیمایی امسال بسیار باشکوه‌تر از سال‌های گذشته در حال برگزاری است

به گزارش راه شلمچه، اربعین حسینی در گذر زمان تبدیل به بی‌بدیل‌ترین و خبرسازترین واقعه بشریت در عصر حاضر می‌شود و به کارگیری ترفند‌های دشمنان اسلام از غرب دنیا تا منطقه غرب آسیا برای ممانعت از حضور چند ده‌میلیونی در راهپیمایی هر ساله اربعین نه تنها کارگر نبوده است بلکه خود عامل تحریک و ترغیب محبان علی بن‌الحسین (ع) از کشور‌های مختلف شده تا پررنگ‌تر از هر سال در این راهپیمایی شرکت کنند.


غرب عامل اصلی شکل‌گیری راهپیمایی بیش از ۲۰ میلیونی سال‌های اخیر اربعین حسینی را توسعه روابط عراق و ایران در حوزه‌های مختلف نظامی، سیاسی، فرهنگی و مذهبی می‌داند که منتهی به آن شده که هر ساله در روز‌های منتهی به بیستم ماه صفر، مسلمانان و حتی پیروان سایر ادیان نیز خود را به نجف و کربلا رسانده و در امنیت کامل و بدون کمترین نگرانی و دغدغه حماسه‌ای را شکل بدهند که می‌تواند بسیاری از اهداف غرب و همپیمانان آن‌ها را در منطقه غرب آسیا با عظیم‌ترین چالش‌ها مواجه کند.

غرب و حجم انبوهی از رسانه‌های وابسته به مراکز جاسوسی نظیر ام‌آی ۶، سیا و موساد تلاش کرده‌اند با ابزار‌های مختلف همبستگی و همگرایی شکل گرفته در میان مردم عراق و ایران را متزلزل کرده و زمینه عداوت و کینه را در میان مردم دو کشور فراهم کنند تا به واسطه آن حجم و گستره شرکت‌کنندگان در راهپیمایی اربعین حسینی کاهش یافته و زائران سایر کشور‌ها نیز در چنین بستری رغبتی به حضور در اربعین به دلیل افزایش درگیری‌های سیاسی و پیامد‌های احتمالی نظامی ناشی از آن نخواهند داشت و حتی برای عبور از مرز‌های دو کشور نیز موانعی پیش روی آن‌ها قرار خواهد گرفت که در شکل‌گیری این حماسه تاثیرگذار خواهد بود.

در سال‌هایی که گروه‌های تروریستی مانند داعش و جبهه‌النصره و احرارالشام به واسطه طراحی‌های گسترده غرب و حمایت‌های مالی تشکیلاتی سیاسی و دیپلماتیک در سوریه و عراق به شکل گسترده‌ای فعال بودند، علاوه بر تلاش برای ایجاد زد و خورد میان مردم عراق و ایران، تهدیدات نظامی این گروه‌ها علیه زائران اربعین حسینی به شدت توسط رسانه‌های وابسته به غرب و رژیم صهیونیستی و عربستان برجسته می‌شد به طوری که روزانه ده‌ها خبر بر خروجی این رسانه‌ها قرار می‌گرفت که زائران اربعین از بمب‌گذاری‌های گسترده در مکان‌های منتهی به مسیر‌های پیاده‌روی و حتی حرم آل‌الله در امان نخواهند بود.

بعد از فروکش کردن قدرت گروه‌های تروریستی به واسطه قدرت محور مقاومت، تلاش حول ایجاد درگیری‌های شبه‌مذهبی و سیاسی میان مردم ایران و عراق قوت گرفت کمااینکه طی سه سال اخیر بار‌ها تلاش شده است اینگونه القا شود که عامل اصلی حضور مردم عراق در سفر به ایران و از جمله شهر مشهد یا قم، غیر از مسائل مذهبی و اعتقادی مانند زیارت حرم امام رضا (ع) یا حرم حضرت معصومه (س) است.
طی روز‌های اخیر نیز شبکه‌های فارسی‌زبان بیگانه مانند بی‌بی‌سی فارسی و من و تو و شبکه تلویزیونی ایران‌اینترنشنال اینگونه القا کرده‌اند که عامل سرکوب معترضان عراقی در برخی از شهر‌های این کشور، نظامیان ایران بوده‌اند و برای اثبات و القای چنین باوری در مردم عراق و تحریک عواطف مردم ایران چند کلیپ از ادعای برخی از شهروندان عراقی پخش کرده‌اند، اما در عین حال آمار رسمی نشان می‌دهد که به رغم به کارگیری اینگونه تاکتیک‌های عملیات روانی و رسانه‌ای توسط رسانه‌های وابسته به مراکز جاسوسی غربی راهپیمایی امسال بسیار باشکوه‌تر از سال‌های گذشته در حال برگزاری است به طوری که آمار نمایانگر این است که زائران ایرانی نسبت به سال قبل رشد نزدیک ۲۰ درصدی را تجربه می‌کند.

ضرورت حفظ همبستگی مردم عراق و ایران

رهبر انقلاب اسلامی نیز سال گذشته و دیدار با تبریک ریاست جمهوری عراق به آقای برهم صالح، به ارتباطات ریشه‌دار و عمیق و تاریخی دو ملت ایران و عراق اشاره کردند و گفتند: «ارتباطات دو ملت بی‌نظیر است که نمونه بارز آن، پیاده‌روی بزرگ اربعین است.»
ایشان با اشاره به حضور بیش از ۲ میلیون زائر ایرانی در راهپیمایی اربعین امسال، خاطرنشان کردند: «دل‌های همه زائران ایرانی بعد از بازگشت، مملو از تشکر از میهمان‌نوازی مردم عراق بود و این نشانگر بزرگواری حداکثری عراقی‌ها در میزبانی از زائران ایرانی است و این میهمان‌نوازی و ارتباط همراه با مهر و محبت میان دو ملت جز با زبان هنر قابل بیان نیست.»

معظم له همچنین سال گذشته و در دیدار با خانواده‌های مدافع حرم درباره اهمیت حماسه اربعین و تلاش دشمنان برای کمرنگ کردن چنین حماسه‌ای می‌فرمایند: «شهادت حسین‌بن‌علی (سلام‌الله‌علیه) فوق همه شهادت‌هاست، ببینید چطور بعد از ۳۰۰ - ۱۲۰۰ سال دل‌ها را مثل مغناطیسی می‌کشاند. اربعین را ببینید، این راهپیمایی را ببینید، این اشتیاق جوان‌ها به قبر آن بزرگوار و زیارت آن بزرگوار را ببینید، این مجالس روضه‌خوانی و سینه‌زنی را ببینید، این‌ها جاذبه است، این برکتی است که خدا به آن فداکاری داده است. بچه‌های شما هم همین‌جور، خدای متعال به خون بچه‌های شما، به شهادتشان، به فداکاری‌شان برکت داد و توانستند در کشور اثر بگذارند.»

قدرت نرم راهپیمایی اربعین باید در دیپلماسی رسمی کشور استفاده شود

محسن پاک‌آیین سفیر اسبق ایران در جمهوری آذربایجان نیز در گفت‌وگویی درباره ابعاد بین‌المللی اربعین حسینی گفت: پیاده‌روی اربعین یکی از منابع قدرت جهان تشیع و ایران است. دلیل اصلی این قدرت را می‌توان با جاذبه امام حسین (ع) و عشق و علاقه دیرین و ماندگار شیعیان جهان، مسلمانان و حتی غیرمسلمانان جهان به آرمان اباعبدالله (ع) دانست.
پاک‌آیین ادامه داد: قدرت نرمی که اربعین ایجاد کرده است را باید در دو حوزه دیپلماسی رسمی و عمومی استفاده کنیم. در حوزه دیپلماسی رسمی ما باید از مراسم اربعین حسینی برای تقویت رابطه خود با کشور عراق استفاده کنیم. در حال حاضر اراده مقام‌های ایران و عراقی بر این است که پیاده‌روی اربعین هرچه باشکوه‌تر برگزار شود. مراجع عراق و ایران و همچنین نظر مقام معظم رهبری نیز بر این موضوع قرار گرفته که استفاده شایسته‌ای از راهپیمایی اربعین حسینی صورت پذیرد.

وی با اشاره به این موضوع که افکار عمومی پشتیبان روابط کشور‌ها هستند، تصریح کرد: در سایه اربعین روابط میان دولت و ملت دو کشور ایران و عراق در حال تقویت است و هر چند استکبار جهانی، رسانه‌های غربی، وهابیون، فرق انگلیسی و صهیونیست‌ها تلاش می‌کنند از برگزاری هرچه باشکوه‌تر این گردهمایی جلوگیری کرده و اختلاف میان ملت دو کشور ایجاد کنند، ولی این مراسم عنصر مشترکی در میان تهران و بغداد برای پیشبرد مناسبات دوجانبه شده است.

سفیر اسبق کشورمان در جمهوری آذربایجان بیان کرد: دستگاه دیپلماسی ایران و عراق و به‌ویژه وزارت امور خارجه کشورمان باید ارزش اربعین را برای تقویت روابط دوجانبه بدانند و تلاش کنند که روابط مستحکم، باثبات و روبه رشدی را ایجاد کنند.
پاک‌آیین افزود: در زمینه دیپلماسی عمومی که ناشی از عناصر غیررسمی دیپلماسی از جمله رسانه، هنر، ادبیات، دانشگاه، جامعه علما و روشنفکران است نیز باید از عنصر وحدت‌بخش اربعین برای تبدیل این گردهمایی به عنوان نماد وحدت امت اسلامی استفاده کرد.

وی با اشاره به این موضوع که معمولاً دیپلماسی عمومی بر افکار ذهنیت می‌بخشد، خاطرنشان شد: در مراسم اربعین حسینی از کشور‌های مختلف جهان حضور می‌یابند و این فرصت بسیار مغتنمی است تا با هدایت افکار عمومی، به اتحاد ملل اسلامی کمک کنیم. همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز بیان فرمودند، بخشی از امت اسلامی تحت پرچم امام حسین (ع) متحد شده و این موضوع مؤلفه خوبی برای وحدت امت اسلامی به عنوان لازمه تشکیل تمدن نوین اسلامی طبق بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری است. عشق به امام حسین (ع) در کنار عناصری مانند قرآن کریم، پیامبر (ص) و کعبه از عناصر وحد میان ملل اسلامی است.
وزارت امور خارجه باید از فرصت اربعین و حضور ملل مختلف از کشور‌های اسلامی برای تقویت مناسبات و استحکام روابط استفاده کند. همچنین دستگاه‌های رسانه‌ای، علما، اهل اندیشه و روشنفکران باید دست در دست هم بدهند تا از بروز اختلافات جلوگیری کنند.

         


                                

منبع: روزنامه جوان

اگر خوشت اومد لایک کن
1
آخرین اخبار