به گزارش راه شلمچه، کارگروههای تعیین وزرای پیشنهادی و معاونان رئیسجمهور قرار است تا سوم مردادماه اسامی نهایی را به مسعود پزشکیان رئیسجمهور منتخب ارائه کنند. برای نخستین بار میتوان به شمایلی از ترکیب دولت چهاردهم دست یافت و رویکردهای حاکم بر آن را مورد تشخیص و ارزیابی قرار داد. حضور چهرههای جدید در فهرست اسامی قابل توجه است و چهرههای جوانتر نیز در ترکیب اعضای پیشنهادی مشاهده میشوند.
براساس اخبار شبکههای اطلاعرسانی مسعود پزشکیان در شبکههای مجازی تاکنون حداقل برای ۶ وزارتخانه و یکی از معاونتهای ریاستجمهوری نامزدهای پیشنهادی معرفی شدهاند. اعضای شورای راهبری به ریاست محمدجواد ظریف و مسعود پزشکیان رئیسجمهور بهترتیب به گزینههای نهایی خواهند رسید.
فهرست انتخابی کارگروهها به شورای راهبردی انتخاب وزرا داده میشود تا در نهایت، ۳ یا ۵ نفر نامزد نهایی برای وزارتخانهها در اختیار مسعود پزشکیان قرار بگیرد.
بر این اساس وزارت نفت یکی از وزارتخانههایی است که تعیین تکلیف شده و سیدعماد حسینی در میان گزینههای دیگر این وزارتخانه قرار دارد.
سیدعماد حسینی کیست؟
سید عماد حسینی سال ۱۳۵۱ در قروه کردستان به دنیا آمد و نماینده دورههای هفتم و هشتم حوزه انتخابیه قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی بوده است.
او بهعنوان اولین معاون وزیر اهل سنت در دولت یازدهم، از سوی «بیژن زنگنه» به عنوان معاون امور مهندسی وزارت نفت منصوب شد.
حسینی فارغالتحصیل رشته مهندسی پتروشیمی از «دانشگاه صنعتی امیرکبیر» تهران است که در سال ۱۳۷۷ با شرکت در آزمون ورودی «شرکت ملی نفت» جهت تحصیل نخبگان در خارج از کشور، به عنوان نفر ممتاز پذیرفته و عازم کانادا شد. پس از دو سال تحصیل در «دانشگاه کالگری» کانادا، در سال ۱۳۸۰ با مدرک دکترا به ایران بازگشت و به عنوان عضو هیات علمی «پژوهشگاه صنعت نفت» مشغول به کار شد.
همزمان نیز توانست به عنوان پژوهنده ارشد کشور، مدیریت چندین پروژه مهم نفتی، از جمله «آزادگان»، «یادآوران» و «البرز» را در اختیار گیرد.
او همچنین ریاست «انجمن نخبگان» وزارت نفت را برعهده داشته و عضو «انجمن مهندسین نفت ایران و کانادا» (SPE) است.
حسینی در سال ۱۳۸۴ به عنوان نماینده مجلس از شهرستانهای قروه و دهگلان و بخشهای چهارولی و سریشآباد انتخاب شد. او پس از راهیابی به مجلس، به عنوان عضو «کمیسون تخصصی انرژی» فعالیت کرد و پس از مدتی، به عنوان مخبر و عضو هیات رییسه این کمیسیون انتخاب شد. همچنین سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس هشتم نیز بود.
حسینی سابقه ریاست مجمع نمایندگان استان کردستان و عضو هیات رییسه گروه دوستی ایران- کره جنوبی و سنگاپور در مجلس هفتم و ایران- روسیه و اوکراین در مجلس هشتم و همچنین نمایندگی مجلس ایران در اجلاس «اوپک» را در کارنامه خود دارد. ریاست کارگروه تدوین «قانون نفت»، «قانون اختیارات و وظایف وزارت نفت» و «قانون اصلاح الگوی مصرف انرژی» از دیگر اقداماتش در حوزه قانونگذاری بودهاند.
بعد از اتمام دوره نمایندگی در مجلس هشتم، حسینی در «موسسه مطالعات بینالمللی انرژی» به عنوان عضو هیات علمی و معاون پژوهشی موسسه مشغول به فعالیت شد. دبیری شورای پژوهشی، ریاست اتاق فکر و ریاست پژوهشکده فناوری موسسه از دیگر فعالیتهای او به شمار میروند.
بعد از نمایندگی مجلس به وزارت نفت رفت و در این باره گفت: «بنده سالها قبل از نمایندگى مجلس ادوار هفتم و هشتم، از طریق آزمون جذب نخبگان صنعت نفت به استخدام این وزارتخانه در آمده و در پژوهشگاه صنعت نفت مشغول به کار شدم. بعد از پایان دوران ماموریتم در مجلس، بر اساس استخدام قبلی، باید به وزارت نفت بر میگشتم. امور اداری مجلس پایان ماموریتم را به وزارت نفت ابلاغ کرد و در زمان وزارت آقای قاسمی، از طریق امور پشتیبانى وزارتخانه به موسسه مطالعات بینالمللی انرژی وزارت نفت معرفی و به کار پژوهشی مشغول شدم.»
حسینی همچنین با حکم وزیر، عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی وزارت نفت و عضو شورای مرکزی ورزش وزارتخانه و همچنین رییس کمیته راهبری مدیریت خوردگی، بازرسی فنی و مدیریت داراییهای فیزیکی وزارت نفت را از زمان انتصاب تا اول تیر ۱۳۹۴ عهدهدار بود.
در کارنامه او سابقه ریاست هیات امنای «موسسه فرهنگی ورزشی نفت تهران» که باشگاه فوتبال «نفت» تهران را دارد، به چشم میخورد. حسینی همچنین رییس هیات مدیره «شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز وپتروشیمی تامین» (تاپیکو) و سرد بیر «تازه های انرژی» است.
سیدعماد حسینی در حال حاضر رئیس هیأت مدیره شرکت نفت خزر است.
انسانی توانا، نخبه ، پاک دست ومتخصص در امور نفت
و جوانی فعال از دیار کردستان است
انتخاب وی به عنوان وزیر نفت مایه ی سربلندی ایران و خیر و برکت برای صنعت نفت کشور و ملت بزرگ ایران است