نقش دانشگاه شهید رجایی در انتخاب وزیر آموزش و پرورش کجاست؟

استاد تمام دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی: در دو دانشگاه وزارت آموزش و پرورش (از جمله دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی) اساتیدی با مرتبه علمی استاد تمام با سابقه درخشان اجرایی بیش از 20 سال مشغول به خدمت هستند. امید زیادی بود و هست که دانشگاهیان مذکور برای انتخاب وزیر پیشنهادی مورد مشاوره قرار می‌گرفتند.

به گزارش راه شلمچه، مهدی نیک عمل استاد تمام(پرفسور) گروه فیزیک دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در یادداشت مهمی در باره مشکلات آموزش و پرورش نوشت: عدم رای نمایندگان مجلس شورای اسلامی به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، رد صلاحیت‌ها و استیضاح‌های مکرر وزرای آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری در دهه اخیر را در ذهن تداعی می‌کند. 

طبیعی است به عنوان یک استاد علوم پايه که بیش از بیست سال در آموزش و پرورش از مدرسه تا دانشگاه تدریس نموده، از خود بپرسم چرا اینگونه می‌شود؟
دلایل مختلفی می‌توان برای این موضوع ذکر کرد؛ از جمله تفاوت ماهوي کارِ این دو وزارتخانه در مقايسه با سایر وزارتخانه‌ها، شناخت حداقلی از بطن آموزش و پرورش توسط منصوبین و منصوب کنندگان و رای دهندگان به وزرای پیشنهادی در دوره هاي قبل و همچنین جمعیت بالا و بودجه عظیم این دو وزارتخانه که بالطبع میزان توجه و حساسیت به كار آنها را بالا می‌برد. 

اما دلیلی که مد نظر نویسنده است موضوع مهم «و امرهم شوری بینهم» می‌باشد. در دو دانشگاه وزارت آموزش و پرورش (از جمله دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی) اساتیدی با مرتبه علمی استاد تمام با سابقه درخشان اجرایی بیش از 20 سال مشغول به خدمت هستند. امید زیادی بود و هست که دانشگاهیان مذکور برای انتخاب وزیر پیشنهادی مورد مشاوره قرار می‌گرفتند. گویی این طیف متخصصین و نیروهای بسیار مجرب بین‌المللی بدنه آموزش و پرورش كمتر در ساختار مدیریتی وزارت آموزش و پرورش ديده شده‌اند. 

طبق اسناد بالادستی موجود، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در دهه اخیر پله‌های ترقی علمی آموزشی و پژوهشی را بسیار سریع طی کرده است و این حاصل تلاش حداکثری و حرکت جمعی و جذب نیروهای انقلابی اصیل، پژوهشگران و دانشمندان برجسته این دانشگاه بوده است. 

مدیریت شفاف اجرایی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربیت دبیر شهیدرجایی در دهه اخیر باعث رشد شاخصه‌های آموزشی، پژوهشی در سطح داخل و بین‌الملل شده است که تماما در راستای وظایف محوله از سوی آموزش و پرورش و ماموريت خطير آن دانشگاه بوده است. دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در یک دهه اخیر توسعه فضای فیزیکی، توسعه نیروی انسانی و امکانات و سرویس‌دهی به وزارت آموزش و پرورش را دستور کار خود قرار داده است و هم اکنون از حیث تولید علم و فناوری آموزشی بی‌نظیر است.

 بديهي است با وجود چنین مجموعه استاندارد و با‌کیفیتی در بدنه آموزش و پرورش با مدیریت عالی اجرایی و سوابق درخشان، انتظار مشورت از سوی نخبگان این مجموعه در تمام امور مربوط به وزارت آموزش و پرورش، بالاخص تعیین مدیران ارشد وزارت بي مورد نیست. 

دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به واقع تنها مرکز آموزشی و پژوهشی وزارت آموزش و پرورش است که دارای بیش از 14 استاد تمام (پروفسور) و تعداد 72 دانشیار و بیش از 100 استادیار در گرایش‌های مختلف است که بسیاری از ایشان دارای سابقه اجرایی، پژوهشی و آموزشی در سطوح مختلف آموزش و پرورش می‌باشند. 

برترين دانشمندان و معلمين علوم و مهندسي از جمله برترین پژوهشگران و سرآمدان علمی کشور در این دانشگاه مطابق آمار معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری به تحقیق و پژوهش در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در مورد رسالت خطیر این دانشگاه شاغل هستند.


اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار