یوسف‌نژاد معاون پارلمانی رئیس‌جمهور می‌شود؟

سابقه سه دوره نمایندگی مجلس، معاونت پارلمانی وزیر اقتصاد و دارایی و همچنین عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی بخشی از رزومه علی اصغر یوسف‌نژاد است.

به گزارش راه شلمچه، بر اساس شنیده‌ها، یکی از گزینه‌های جدی معاون رئیس‌جمهور در امور مجلس را باید علی اصغر یوسف‌نژاد دانست. وی به دلیل تجربه‌ و رزومه‌ای که دارد و همچنین ارتباط خوبی که با رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان دارد شاید بهترین گزینه در این امور باشد.


سوابق علی اصغر یوسف‌نژاد

یوسف‌نژاد متولد دی ماه ۱۳۳۸ در شهر ساری است. او که پیشتر و در دوره‌های پنجم و هشتم نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی بود، در دهمین دوره انتخابات مجلس نیز موفق شد با کسب اکثریت آراء از همین حوزه انتخابیه راهی بهارستان شود.

 
وی دوره  مقطع کارشناسی را در دانشگاه علم و صنعت تهران کسب کرد و همچنین دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی صنایع از همین دانشگاه است.


دبیر مدرسه راهنمایی اسلام آباد در سال ۱۳۵۸، عضو شورای اسلامی خوابگاه دانشگاه علم وصنعت در سال ۱۳۶۱، شرکت درجبهه‌های جنگ تحمیلی در سال ۱۳۶۲، مسئول سرشماری عمومی نفوس ومسکن شهرستان ساری در سال ۱۳۶۵، شهردار ساری در سال ۱۳۶۵، مدیرعامل تیم فوتبال شهرداری ساری  در سال ۱۳۶۶، سرپرست فرمانداری شهرستان ساری در سال ۱۳۶۸، رئیس هیات کشتی استان مازندران در سال ۱۳۶۸، مدیرکل مطالعات وبرنامه ریزی دانشگاه امام حسین (ع) در سال ۱۳۶۹، رئیس دانشکده کشاورزی ساری  در سال ۱۳۷۰، نماینده مردم ساری درمجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۷۵، مشاور وزیر معادن وفلزات در سال ۱۳۷۹، مشاور وزیر کار و امور اجتماعی در سال ۱۳۸۰، مشاور وزیر کشاورزی در امور صنایع تبدیلی در سال ۱۳۸۱، مشاور وزیر صنایع و معادن در سال ۱۳۸۲،  معاون پژوهشی سازمان فنی وحرفه‌ای کشور در سال ۱۳۸۲، مشاور وزیر صنایع و معادن در سال ۱۳۸۳، قائم مقام معاون پارلمانی و امور استان‌های وزارت صنایع و معدن در سال ۱۳۸۴، نماینده مردم ساری و میاندرود در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۸۷ و معاون پارلمانی و حقوقی وزیر اقتصاد و دارایی در سال ۱۳۹۲  از جمله سوابق کاری او پیش از انتخاب به عنوان نماینده مردم در مجلس دهم است.
 

علی اصغر یوسف نژاد در دهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی با رای اکثریت قاطع برای سومین بار بر صندلی سبز مجلس تکیه زد. پس از ورود به عضویت فراکسیون امید و فراکسیون ورزش درآمد. عضویت در کمیسیون شوراها و امور داخلی و هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق بودجه از مواردیست که می توان نام برد. پس از آغاز به کار دهمین مجلس شورای اسلامی او با کسب ۱۳۵ رای توانست صاحب یکی از کرسی‌های هیئت رئیسه در اولین دوره انتخابات با عنوان دبیر هیئت رئیسه بشود. همچنین در انتخابات سومین دوره با اخذ 129 رای دوباره به عنوان عضو هیئت رئیسه انتخاب شد.


اگر خوشت اومد لایک کن
2
آخرین اخبار