- اخبار بین الملل -

به گزارش راه شلمچه به نقل از گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ذبیح‌الله مجاهد سخنگوی طالبان از تأیید ادعای واشنگتن‌پست مبنی بر دیدار «ویلیام برنز» رئیس سیا با «ملا برادر» معاون سیاسی طالبان خودداری کرد.

سخنگوی طالبان که در یک نشست خبری پاسخگوی سؤالات خبرنگاران بود، در پاسخ به سؤالی درباره گزارش اخیر واشنگتن تایمز اعلام کرد که نمی‌تواند این گزارش را تأیید کند.

ساعاتی قبل روزنامه آمریکایی واشنگتن‌پست با انتشار گزارشی در پایگاه اینترنتی خود مدعی شد که ویلیام برنز رئیس‌ آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) روز دوشنبه در کابل با ملا برادر معاون سیاسی طالبان دیدار کرده است.

به نوشته واشنگتن‌پست، احتمالاً موضوع خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان تا روز 31 اوت (9 شهریور) -که دولت بایدن به شدت از سوی متحدانش برای جلب مواقت طالبان به‌منظور تمدید این مهلت تحت فشار است- محور اصلی گفتگوهای برنز و ملا برادر بوده است.

با این حال، مقامات سیا و مشخصاً ویلیام برنز تاکنون از اظهارنظر در خصوص گزارش واشنگتن تایمز خودداری کرده‌اند.

بایدن به‌زودی درباره تمدید زمان خروج از افغانستان تصمیم می‌گیردآدام شیف: بعید است خروج از افغانستان در ضرب‌الاجل تعیین‌شده تکمیل شودکاسبی سربازان آمریکایی در فرودگاه کابل؛ اخاذی از مردم برای خروج از افغانستانواشنگتن برای خروج آمریکایی‌ها از افغانستان از طالبان اجازه می‌گیردبایدن: 33 هزار نفر را از افغانستان خارج کردیم/ طالبان به وعده‌های خود عمل کرده است