راه شلمچه- علی خضریان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی: بیش از دویست شب از دفاع مقدس سوم ملت بزرگ ایران می‌گذرد و دشمن آمریکایی-صهیونی هر روز مستأصل‌تر از گذشته می‌شود؛ لذا برخی لایه‌های نفوذی دشمن در داخل کشور فعال شده و در جهت کاهش تاب آوری مردم و ایجاد خطای محاسباتی در مسئولان و ایجاد پنجره خروج برای دشمن در حال تلاش هستند.
این در حالی است که حملات کوبنده و برنامه‌ریزی شده جمهوری اسلامی ایران که در پاسخ به تجاوزات دشمن در جنگ تحمیلی سوم به پایگاه‌های امریکا صورت گرفته است، مناطق استقرار نیروهای آمریکایی در سطح منطقه و ایستگاه‌های زمینی راداری، فرماندهی و کنترل آنها را تا حد زیادی از بین برده است.


برخلاف تبلیغات دشمن در موضوع محاصره دریایی، فروش نفت ایران در طول دوران جنگ تحمیلی ادامه پیدا کرده و همچنان نیز ادامه دارد؛ و امروز این کشتی‌های جنگی آمریکایی هستند که جایی برای پهلوگیری در سطح منطقه ندارند و این امر تدارکات آنها را به طور جدی خطر انداخته است.


خبر مهم‌تر که ان‌شاءالله در آینده‌ای نزدیک موجبات تغییرات مهمی در جنگ تحمیلی سوم خواهد شد این است که آزمایش شلیک به شناورهای رزمی آمریکایی از سوی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران آغاز شده و دشمن خوب می‌داند که ایران به زودی توان شلیک به ناوهای هواپیمابر او را نیز خواهد داشت.