به گزارش راه شلمچه به نقل از خبرگزاری مهر، حسین زرزا در این زمینه با بیان اینکه و طبق قول مساعد معاون درمان وزیر بهداشت، این طرح تا خرداد امسال به بهره برداری می‌رسد، افزود: این بیمارستان در زمینی به مساحت ۳۵ هزار متر مربع و با زیربنای شش هزار و ۷۰۰ متر مربع در سه طبقه در حال احداث بوده و عملیات اجرایی آن از سال ۱۳۹۳ آغاز شده و مجموع اعتبارات پیش بینی شده برای احداث آن ۳۶۰ میلیارد ریال است.

وی ادامه داد: در سفر معاونت درمان وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و بازدید از این طرح و تخصیص اعتبار با برنامه‌ریزی های صورت گرفته امیدواریم خرداد ماه جاری این بیمارستان به بهره برداری برسد.

زرزا گفت: این بیمارستان دارای بخش‌های جراحی، زنان و زایمان، اورژانس، دیالیز، سی سی یو، آی سی یو، سه اتاق عمل، آزمایشگاه، درمانگاه تخصصی کودکان، داخلی، جراحی عمومی و قلب خواهد بود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اشنویه اضافه کرد: این بیمارستان از ۶۴ تختخوابی به ۸۱ تختخوابی ارتقا یافته و با افتتاح آن شاخص‌های بهداشت و درمان در این شهرستان ارتقا خواهد یافت.

زرزا تصریح کرد: تخصیص دستگاه سی‌تی اسکن و رادیولوژی به ساختمان سی‌تی‌اسکن خیرساز نیز از دیگر وعده‌های معاونت درمان وزارت بهداشت در سفر به اشنویه بود.

وی، در خصوص پیشرفت فیزیکی ساختمان سی‌تی‌اسکن خیرساز این شهرستان هم گفت: این ساختمان با زیربنای ۴۶۲ مترمربع در دو طبقه احداث می‌شود و مجموع اعتبارات پیش بینی شده برای احداث آن ۱۳ میلیارد ریال بوده که تمام این مبلغ از سوی خیّران تعهد شده است.