به گزارش راه شلمچه به نقل از ایسنا، شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه‌ای که در وبسایت خود منتشر کرده، اعلام کرد که «نایف فلاح مبارک الحجر» دبیرکل شورای همکاری و «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز یکشنبه ضمن گفت‌وگو با یکدیگر در ریاض بر «اهمیت حمایت از تلاش های بین المللی برای پایان جنگ از راه دیپلماتیک و بر اساس اصول سه‌گانه شامل طرح ابتکاری شورای همکاری و مکانیزم اجرایی آن، نتایج گفت‌وگوی ملی یمن و قطعنامه شماره ۲۲۱۶ شورای امنیت سازمان ملل متحد، تأکید کردند».

به گزارش راه شلمچه به نقل از روسیا الیوم، در این بیانیه آمده است: در این دیدار، دو طرف آخرین تحولات مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی و موضوعات مورد علاقه مشترک را مورد بحث و بررسی قرار داده و بر اهمیت هماهنگی، تبادل نظر، افزایش امنیت و ثبات منطقه، مقابله با چالش‌های تروریسم و ​​آب و هوا تأکید کردند.

در این نشست همچنین به بررسی پیشرفت کار در زمینه‌های همکاری بین شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا و راه‌های تقویت و توسعه آنها در چارچوب توافقنامه همکاری سال ۱۹۸۸، علاوه بر تلاش برای پیشبرد مسیرهای مذاکرات تجارت آزاد بین دو طرف و تقویت همکاری تجاری و اقتصادی دوجانبه با هدف تامین منافع مشترک پرداخته شد.

بورل در این باره در صفحه توئیتر خود نوشت که این ملاقات با هدف «راهبردی‎تر شدن روابط اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس و تقویت همکاری مشترک بین دو طرف برای افزایش ثبات منطقه‌ای و مسائل مربوط به آب و هوا و تجارت» انجام شده است.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اظهار داشت که مشارکت این دو نهاد برای دهه‌ها و بر اساس اعتماد متقابل و منافع مشترک ادامه می‌یابد.

انتهای پیام