به پزارش راه شلمچه از گنبدکاووس، در ادامه فعالیت‌های جهادی و خدمت‌رسانی به مناطق روستایی، گروه جهادی حاج قاسم سلیمانی حوزه مقاومت بسیج اصناف شهید عراقی گنبدکاووس، با دعوت از گروه پزشکی جمعیت هلال‌احمر، خدمات پزشکی و دارویی رایگان به اهالی روستای حالی‌آخوند ارائه کرد.

این برنامه در کنار فعالیت‌های فنی و مهندسی و اقدامات فرهنگی گروه جهادی حاج قاسم سلیمانی برگزار شد و طی آن پزشک و کارشناسان جمعیت هلال‌احمر با حضور در روستا، به ارائه خدمات درمانی و تأمین داروی رایگان برای ساکنان پرداختند.

حضور گروه‌های تخصصی پزشکی در کنار جهادگران فنی و فرهنگی، جلوه‌ای از همدلی و مشارکت مجموعه‌های خدمت‌رسان در راستای رفع نیازهای مردم مناطق روستایی است.

این حرکت جهادی با هدف کمک به سلامت اهالی، تسهیل دسترسی روستاییان به خدمات درمانی و گسترش فرهنگ خدمت بی‌منت به مردم انجام شد.

سید علی کریمیان