اکبر بهنامجو روز جمعه در بازدید از روند اجرای بزرگترین پروژه آبی، خاکی کشور که به صورت مشترک با استان اردبیل و آذربایجان‌شرقی اجرا می‌شود، از اختصاص اعتبارات مرحله اول به این پروژه توسط دولت خبر داد.
وی اظهارداشت: اجرا و تکمیل این پروژه در سال جهش تولید به ایجاد اشتغال ، افزایش تولید و توسعه صادرات منجر خواهد شد.
استاندار اردبیل با قدردانی از تلاش‌های انجام شده در حوزه کشاورزی و آب منطقه‌ای استان افزود: اجرای بخش‌های  مشترک این پروژه که بین اردبیل و آذربایجان‌شرقی است، به خوبی پیش می‌رود.
 وی ادامه‌داد: آب استان اردبیل از کانال انحرافی که تعبیه شده و هفت سیفونی که در حوزه آذربایجان‌شرقی و پنج سیفونی که در حوزه استان اردبیل قرار دارد، آب را به شمال استان انتقال می‌دهند ، تامین خواهد شد.
بهنامجو گفت: شهرستان‌های اصلاندوز ، پارس‌آباد و بیله‌سوار مغان از این آب برخوردار می‌شوند.
استاندار اردبیل بیان‌کرد: برای جذب کامل اعتبارات این پروژه و پوشش پروژه پایاب سد خداآفرین به میزان ۳۷ هزار هکتار تلاش می‌شود.

او افزود: با اجرای این شبکه ۷۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی  به محصولات استان اضافه خواهد شد.
وی این اقدام را جهش بسیار بزرگی در استان دانست که در طول انقلاب بی‌نظیر است.