- اخبار بین الملل -

به گزارش راه شلمچه به نقل از گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه الفرات، منابع امنیتی عراق از دستگیری دو تروریست داعشی در شهر موصل خبر دادند. 

عراق|عملیات پیشدستانه حشد شعبی در بیابان نجف اشرف/ دستگیری 4 تروریست داعشی در موصل

وزارت کشور عراق در بیانیه‌ای از دستگیری دو تروریست داعشی در موصل خبر داد. در بیانیه وزارت کشور عراق آمده است یک یگان مشترک از نیروهای یگان اضطراری وابسته به فرماندهی پلیس نینوا از طریق عملیات بازرسی امنیتی توانستند دو عضو باندهای تروریستی داعش را دستگیر کنند، این دو تروریست در دوره سیطره داعش بر شهر موصل در آنچه دیوان الجُند خوانده می‌شود، فعالیت می‌کردند. این دو تروریست در منطقه «حی التامیم» در موصل دستگیر شدند.

پاکسازی روستایی در کرکوک از لوث داعشی‌ها

خبر دیگر اینکه نیروهای لشکر نهم ارتش عراق در چارچوب مرحله هشتم عملیات اراده پیروزی، روستای سماقه السفلی در جنوب غربی استان کرکوک را پاکسازی کردند.

فرماندهی عملیات مشترک امروز یکشنبه از آغاز مرحله هشتم عملیات اراده پیروزی از پنج محور در استان نینوا، عملیات الجزیره، صلاح الدین، دیالی و کرکوک خبر داده بود.

هدف از این عملیات، جست‌وجو و پاکسازی مناطق و روستاها و دستگیری افراد تحت پیگرد و خشکاندن بقایای تروریسم و تداوم امنیت و ثبات در مناطقی که این عملیات در آنها انجام می‌شود بر اساس اطلاعات دقیق اعلام شده است.

هلاکت پنج تروریست انتحاری در استان صلاح‌الدین

شبکه الفرات از موفقیت نیروهای امنیتی و حشد شعبی در به هلاکت رساندن پنج تروریست انتحاری خبر داد.

این رسانه همچنین از زخمی شدن چهار نیروی امنیتی خبر داد.

کشف سلاح‌های سنگین در هشتمین مرحله از عملیات اراده پیروزی

 

نیروهای امنیتی عراق در چارچوب عملیات اراده پیروزی در استان نینوا، مقادیری سلاح‌های سنگین متعلق به تروریست‌های داعشی را کشف کردند. در بیانیه واحد اطلاع رسانی امنیتی آمده است نیروهای امنیتی در چارچوب وظایف خود در عملیات اراده پیروزی، مرحله هشتم، در بخش عملیاتی دیالی، یک تروریست را در ناحیه ابی صیدا در حالی که انواع سلاح‌ها را در اختیار داشت،‌بازداشت کردند. نیروهای یگان اطلاعات نظامی و یگان شناسایی لشکر پنجم نیز همچنین ،مقادیری سلاح‌های سنگین را در روستای بروانه کشف کردند.

انهدام چندین تونل تروریست‌های داعشی در استان نینوا  

واحد اطلاع رسانی امنیتی در بیانیه‌ای اعلام کرد نیروهای امنیتی همچنان به عملیات  اراده پیروزی در مرحله هشتم آن ادامه می‌دهند، نیروهای امنیتی توانستند سه مخفیگاه و یک بمب را در منطقه بادوش منهدم کنند.

همچنین نیروهای تیپ 92 پیاده توانستند دو تونل تروریست‌ها را در منطقه العطشانه منهدم کنند. نیروهای تیپ 21 پیاده هم یک تونل را که دو بمب در آن جاسازی شده بود، در منطقه الحضر کشف و منهدم کردند.

نیروهای تیپ 60 پیاده هم یک مخفیگاه تروریست‌ها را در منطقه البعاج که سه بمب در آن کارگذاشته شده بود، منهدم کردند.

کشف چهار مخفیگاه و کارگاه بمب‌گذاری داعشی‌ها در استان صلاح‌الدین

   در استان صلاح‌الدین هم نیروهای امنیتی در چارچوب مرحله هشتم عملیات اراده پیروزی، چهار مخفیگاه و یک کارگاه آماده سازی خودروهای بمب‌گذاری شده را در غرب وادی الثرثار در صلاح الدین کشف کنند.

در بیانیه واحد اطلاع رسانی امنیتی آمده است نیروهای مسلح ما به وظایف خود در مرحله هشتم عملیات اراده پیروزی ادامه می‌دهند و فرماندهی عملیات صلاح الدین توانست در این مرحله، چهار مخفیگاه تروریست‌ها را کشف کند که حاوی دستگاه‌های ارتباطاتی و مواد غذایی و البسه بود، همچنین دو تونل و یک کارگاه آماده سازی خودروهای بمب‌گذاری شده در غرب وادی الثرثار در نزدیکی روستای مناور الشمری کشف شد.

مشارکت حشد شعبی در هشتم مرحله عملیات اراده پیروزی

خبر دیگر اینکه حشد شعبی حضور خود در هشتمین مرحله عملیات اراده پیروزی را تشریح کرد. جواد کاظم الربیعاوی از مسئولان عملیات حشد شعبی گفت نیروهای حشد شعبی در تمام محورهای عملیات اراده پیروزی در هشتمین مرحله آن برای پیگرد بقایای داعش مشارکت دارند.

وی در بیانیه‌ای گفت نیروهای حشد شعبی در عملیات اراده پیروزی در استان الانبار، نینوا، دیالی، صلاح الدین و بخش شمال کرکوک و شرق دجله مشارکت کرده و به پشتیبانی از نیروهای ارتش و پلیس فدرال پرداختند. وی افزود حشد شعبی، اطلاعات دقیقی از بقایای گروه تروریستی جنایتکار داعشی در اختیار نیروهای امنیتی قرار داده است.

به گزارش راه شلمچه به نقل از الفرات، الربیعاوی خاطر نشان کرد تشکیلات نظامی مختلف بر اساس طرح های ترسیم شده و با پشتیبانی واحد خنثی سازی مواد منفجره در حشد شعبی به پیشروی خود در این عملیات ادامه می‌دهند.