- اخبار بین الملل -

به گزارش راه شلمچه به نقل از گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری رسمی لبنان، «میشل عون» رئیس‌جمهوری لبنان عید میلاد پیامبر اکرم (ص) را به همه لبنانی‌ها به ویژه مسلمانان این کشور تبریک گفت.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

میشل عون اظهار داشت، درحالی به استقبال این عید می‌رویم که لبنان امسال در زمینه‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی و مالی چالش‌های زیادی را متحمل شد تا به انفجار مهیب بندر بیروت در 4 آگوست رسید.

رئیس جمهور لبنان ابراز امیدواری کرد روزهای آینده سرآغاز حل مشکلات و رنج‌های لبنانی‌ها باشد.

وی خاطرنشان کرد که امروز همه ما دعوت شده‌ایم تا از هرجایگاهی برای حل چالش‌ها اقدام کنیم تا عیدهای پیش‌رو نویدبخش شادی برای کشور باشد و عوامل وحت ملی بیش از پیش محکم‌تر شود.

لبنان| منابع حریری: دولت ظرف 3 روز آینده تشکیل می‌شود/ ادامه دور دوم مذاکرت ترسیم مرزیلبنان|نبیه بری: دولت جدید طی روزهای آینده تشکیل می‌شود

همچنین روز گذشته میشل عون، از «الکساندر لاورنتیف»، فرستاده ویژه رئیس‌جمهوری روسیه به سوریه در رأس هیئتی از دیپلمات‌ها و مسؤولان نظامی استقبال کرد.

در این نشست درباره طرح روسیه برای بازگشت آوارگان سوری به کشورشان و نشست بین‌المللی که در سوریه درباره این موضوع برگزار خواهد شد، بحث و گفت‌وگو شد.

یک هیئت روسی چهارشنبه با ریاست الکساندر لاورنتیف و سفیر روسیه در سوریه وارد فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری شد.

سفر هیئت روسی به لبنان بعد از آن صورت گرفت که الکساندر روداکوف، سفیر جدید روسیه در لبنان مأموریت‌ خود را آغاز کرد.