پایگاه خبری راه شلمچه
AGENCY Raheshalamche
حالت نمایش:
ویژه

نماز جمعه تهران در یازدهم ماه محرم 1405 +تصاویر

تاریخ:
مطالعه: 3 دقیقه
بازدید: 258 پسندیده: 0 نپسندیده: 0

نماز جمعه این هفته تهران به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری امام جمعه موقت پایتخت در دانشگاه تهران برگزار شد.

عکاس؛ علی هدایتی


به گزارش راه شلمچه، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری در خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران با تسلیت ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران با وفایش گفت: امیدواریم عرض ارادت و عزاداری‌های مردم در این ایام مورد عنایت ویژه آن حضرت قرار گیرد و دعای مستجاب سیدالشهدا (ع) شامل حال عزاداران شود.

وی با اشاره به برخی وصایای امام حسین (ع) به امام سجاد (ع) در روز عاشورا، گفت: در میان این وصایا، دعا‌هایی از گنجینه‌های آسمانی و نیز توصیه‌هایی برای رعایت تقوای الهی در زندگی اجتماعی وجود دارد که برای همه مؤمنان راهگشا است. براساس روایتی از حضرت امام سجاد علیه السلام، امام حسین (ع) در روز عاشورا دعایی را که حضرت فاطمه زهرا (س) از پیامبر اکرم (ص) و ایشان نیز از جبرئیل امین آموخته بودند، به امام سجاد (ع) تعلیم دادند. این دعا برای زمان‌های سخت، گرفتاری‌های بزرگ، اندوه‌های سنگین و مصیبت‌های عظیم سفارش شده است.

وی افزود: این دعا از گنجینه‌های ارزشمند معارف اهل‌بیت (ع) به شمار می‌رود و می‌تواند در شرایط دشوار، مایه آرامش و امید مؤمنان باشد.


حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری در خطبه‌های دوم نماز جمعه تهران با گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی، این روز را نماد قدرت نرم انقلاب اسلامی و جلوه‌ای باشکوه از فرهنگ مقاومت و ایثار ملت ایران دانست.

خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به نقش آزادگان سرافراز در دوران دفاع مقدس، گفت: آزادگان، محیط اسارت را به میدان مقاومت، آموزش، تربیت و رشد تبدیل کردند و با مدیریت و هدایت مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی‌اکبر ابوترابی، رفتارها و الگوهای ماندگاری از خود به یادگار گذاشتند.

وی همچنین با گرامیداشت سالروز شهادت شهید آیت‌الله بهشتی و ۷۲ تن از یارانش و هفته قوه قضائیه، شهید بهشتی را نظریه‌پرداز عدالت اسلامی و انقلابی توصیف کرد و افزود: اندیشه‌ها، سیره مدیریتی و منظومه فکری این شهید بزرگوار، گنجینه‌ای ارزشمند برای استمرار مسیر انقلاب اسلامی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری در ادامه با اشاره به پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب درباره یادداشت تفاهم امضا شده، این پیام را جلوه‌ای روشن از ابعاد مختلف ولایت دانست و اظهار کرد: در این پیام، هم تجلی جلال ولایت در برابر دشمنان و مستکبران و هم جلوه جمال ولایت در قبال مردم و مسئولان مشاهده شد.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب در این پیام، ضمن بیان صریح دیدگاه‌های خود، بر تعهدات موجود نیز تأکید کردند که این امر نشان‌دهنده صداقت، صراحت و پایبندی به اصول است. همچنین، التزام به ساختارها و بهره‌گیری از عقل جمعی در تصمیم‌گیری‌ها، جلوه‌ای از عقلانیت حاکم بر این رویکرد بود.

خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به نگاه راهبردی رهبر انقلاب به جبهه مقاومت تصریح کرد: این پیام، آکنده از معنویت، توکل بر خداوند متعال و توسل به حضرت ولی‌عصر(عج) بود و به فضل الهی، دستاوردها و برکات فراوانی به همراه داشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری، لبیک متحد و یکپارچه مسئولان به این پیام را از مهم‌ترین آثار آن برشمرد و گفت: این پیام، روح حماسه و جهاد را در میان مجاهدان امت اسلامی و آحاد ملت، به‌ویژه خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان، زنده کرد و موجب رونق بیشتر اجتماعات مردمی شد.

وی ادامه داد: این پیام همچنین دست مسئولان و سرداران کشور را در عرصه‌های مختلف، به‌ویژه در میدان دیپلماسی، تقویت کرد و در مقابل، موجب ناامیدی، سرخوردگی و استیصال جریان‌های منافق، نفوذی و غرب‌گرا شد.

خطیب نماز جمعه تهران با قدردانی از نعمت ولایت فقیه اظهار داشت: ولایت فقیه، شعبه‌ای از ولایت پیامبر اکرم(ص)، اولیای الهی و حضرت ولی‌عصر(عج) است و ملت ایران باید همواره شکرگزار این نعمت بزرگ باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری با الهام از پیام رهبر انقلاب، به وضعیت دشمنان جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: در این پیام، به استیصال دشمنان به‌صورت جدی پرداخته شده است؛ دشمنانی که امروز به دنبال مذاکره و درخواست گفت‌وگو هستند.

دسته‌ها