پایگاه خبری راه شلمچه
AGENCY Raheshalamche
حالت نمایش:
ویژه

حاشیه‌های مسابقه فوتبال ایران و نیوزلند در آمریکا +تصاویر

تاریخ:
مطالعه: 2 دقیقه
بازدید: 309 پسندیده: 0 نپسندیده: 0

ایران در اولین مسابقه خود مقابل نیوزلند با نتیجه 2 بر 2 متوقف شد و این مسابقه با حاشیه‌ها و داستان‌های درون زمین، برای تیم ملی شروعی پرماجرا در جام جهانی رقم زد.

به گزارش راه شلمچه، تیم ملی فوتبال ایران در نخستین دیدار خود در گروه G جام جهانی ۲۰۲۶ از ساعت ۴:۳۰ دقیقه سه‌شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ (به وقت ایران) در ورزشگاه سوفای لس‌آنجلس به مصاف نیوزیلند به عنوان ضعیف ترین تیم جام جهانی (رنکینگ ۸۵ فیفا) رفت و در پایان با تساوی ۲ بر ۲ متوقف شد.

ورزش سه نوشت: دیدار ایران و نیوزیلند در نخستین بازی دو تیم در جام جهانی با تساوی ۲ بر ۲ به پایان رسید، مسابقه‌ای پراتفاق که تیم ملی دو بار از حریف عقب افتاد و هر دو بار با گل‌های رامین رضاییان و محمد محبی به بازی برگشت. 

نیوزیلند با دو گل الیجا جاست پیش افتاد و ایران با واکنشی سریع و نمایش تهاجمی‌تر در مقاطعی از بازی، اجازه نداد نخستین مسابقه‌اش با شکست تمام شود. 

این مسابقه از ساعت‌ها قبل از شروع، با حاشیه‌ها و تصاویر ویژه‌ای همراه بود، از فضای اطراف ورزشگاه و حضور هواداران تا قاب‌های منتشرشده از رختکن تیم ملی، پیام احساسی روی تخته فنی و واکنش‌ها به ترکیب دو تیم. 

در جریان بازی نیز گل زودهنگام نیوزیلند، بازگشت ایران با ضربه رامین رضاییان، گل دوم حریف و سپس گل تساوی محمد محبی، این مسابقه را به یکی از دیدارهای پرهیجان شروع ایران تبدیل کرد.

ایران در شرایطی وارد این مسابقه شد که بازی نخست می‌توانست نقش مهمی در مسیر شاگردان امیر قلعه‌نویی در مرحله گروهی داشته باشد. تساوی ۲ بر ۲ اگرچه شروع ایده‌آل تیم ملی نبود، اما بازگشت دوباره از شکست و نباختن در نخستین بازی، همچنان ایران را در کورس رقابت گروه نگه می‌دارد.

در این باکس زنده، اتفاقات حاشیه‌ای، اخبار فوری، تصاویر، واکنش‌ها و روایت‌های لحظه‌به‌لحظه از قبل، حین و پس از دیدار ایران و نیوزیلند را مرور می‌کنیم، مسابقه‌ای که از نظر نتیجه، حاشیه و داستان‌های درون زمین، برای تیم ملی شروعی پرماجرا در جام جهانی رقم زد.

تساوی برابر نیوزیلند باعث شد تا تیم ملی ایران به رتبه چهارم آسیا سقوط کند.

رامین رضاییان پس از دریافت جایزه بهترین بازیکن زمین گفت: به نظرم گل‌هایی که دریافت کردیم تا حد زیادی عجیب بود.

قلعه‌نویی پس از بازی گفت که از نتیجه بازی رضایتی ندارد.

رامین رضاییان جایزه خود را به عنوان بهترین بازیکن زمین دریافت کرد.

بازیکنان تیم ملی توسط هواداران حاضر در ورزشگاه تشویق شدند.

بیش از 70 هزار نفر این بازی را از نزدیک تماشا کردند.

سعید عزت اللهی در این مسابقه، طی دو صحنه مصدوم شد که نگرانی هایی را برای کادرفنی به وجود آورد اما به بازی ادامه داد. او در این صحنه با بازیکن حریف سر به سر شد.


دسته‌ها